Millmount året runt

Nyförvärv på Holmsberg

Den 19 oktober körde jag och maken förväntansfulla och pirriga till vackra Holmsbergs gård ( Kulltorps welshstuteri ) för welshauktionen. Vi införskaffade ljuvliga hingstämnet Kulltorps Pluvius e Thistledown Arctic Wind ( som är så vacker) u Kulltorps Ia ( diplomsto ). Lilla Pluvius är så vacker och vänlig. Såg honom i sommar på utställning när han blev fölchampion och fick 41p. Är så glad och tacksam att vi fick tillfälle att köpa Pluvius. Älskar Kulltorps welshponnyer. Alla är av bästa kvalitet. Fantastisk typ, temperament, gång och kanonstam i alla led. Alltid trevlig att proffsigt bemötande. Efter avslutad auktion blev alla hästköpare bjudna på en fantastiskt god och trevlig middag.

Vi köpte även diplomstoet Dahlåkra Omega. Henne är vi också mycket glada för. Social och trevlig , snygg ponny som funnit sig väl tillrätta här hemma. Hon har också mycket trevliga och kunniga uppfödare. Omega är sjätte generationen ston med avelsdiplom i rakt nedstigande led på stuteri Dahlåkra. Vi hämtade hem Pluvius och Omega några dagar efter auktionen då det var mitt i majsskörden. Gick kanonbra. Mats och Cecilia var så snälla och lastade båda ponnyerna på ett kick.

De stod inne över natten, morgonen därpå släppte vi ut dom till Savannah och Fighter helt problemfritt. Stona har tagit sig an vars ett föl. Alla trivs utmärkt i hop, är sociala och trevliga. Savannah hade sadel nu i veckan, inga problem. Delade på Occie och hennes föl Fighter nu i veckan innan vi hämtade Pluvius och Omega. Inga problem alls. Fighter gick så snällt med sin kompis Savannah och Occie släppte jag med shettis-Rosina, även dessa fann varandra direkt. Ingen stress, gnäll eller gnägg. Occie tycte nog avvänjning var på tiden. Ler stort 

Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS